×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

За аутизма като различие, но не и болест

За аутизма като различие, но не и болест

виж повече
Какво трябва да помним за кофеина?

Какво трябва да помним за кофеина?

виж повече
Медитация – теория и видове

Медитация – теория и видове

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте, бих искала да попитам следното: Синът ми има тежка форма на акне, кожата на лицето образува кисти - твърди пъпки без връх, след които остава вдлъбнат белег. Ходи при двама дерматолози, първият изписа антибиотик Minocycline за 3 месеца, той го приема 1,5 месеца ... притесни го продължителният прием ... проблема продължи ... отиде при втори дерматолог, който му изписа антибиотик Azatril. Въпроса ми е свързан с това дали да продължи приема на Minocycline , тъй като има налично количество за още 1,5 месеца, защото ни казаха, че трябва наведнъж да се закупи цялото количество, не може рецептата да се изпълни частично/ това беше ноември месец, тъкмо навлязоха електронните рецепти/, или да се закупи новият антибиотик?

Здравейте,

Тъй като сте прекъснали лечението с Minocycline преждевременно, е възможно патогенните микроорганизми, причинители на възпалението,  да са развили резистентност /устойчивост/ към този антибиотик. Сега е по-добре да се лекува с Azatril, като се спазят всички указания за ефективен прием. Заедно с антибиотика, профилактично може да приема пробиотик, напр. Пробиотик Примадофилус Ориджинал – ежедневна грижа Primadophilus Original 5 млрд. активни пробиотици. Локално - Крем против акне и петна по кожата с екстракт от драконова кръв SOS Anti-Pickel Spot. Както знаете, приемът на пробиотик трябва да започне не по-късно от 72 часа след започване на антибиотика и най-малко 2-3 часа след приема на антибиотичната доза.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, искам да ви попитам тъй като се притеснявам да отида при моя гинеколог, но преди няколко дни ми излезнаха пъпчици по срамните устни от дясната страна само, около 10 са...като две от тях са по-големи,другите са по-мънички и реално си мисля,че са ми се получили от бръснене с един лосион ,които ми раздразни кожата, мога ли да ги премахна по някакъв начин? Или трябва да потърся и моят лекар.
Здравейте!

Трябва да потърсите гинеколог, за да диагностицира за какво точно става въпрос. Може да са молуски, кондиломи или херпес.

Поздрави,
д-р Маламова
!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, на 10 януари ми дойде цикъла и на 14 приключи ,но седмица по-късно на 20 ми дойде отново!Трябва ли да се притеснявам,че се получи така ,случва ми се за първи път?

Здравейте!

При някои жени с настъпването на овулацията може да се наблюдава известно генитално кървене, но то е оскъдно и обикновено не продължава повече от ден. Ако продължи, посетете гинеколог, защото може да се касае за полип или кървенето да не е от матката. Ако приемате противозачатъчни също може да се наблюдават подобни зацапвания.

 

Поздрави,

Д-р Кръстанова
!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.