Билкова Аптека Красно село е закрита като физически обект и можете да пазарувате от нас само онлайн. Ние сме онлайн Дрогерия, бивша билкова аптека с най-голям асортимент билки. Изготвяме билкови смеси. Предлагаме продукти от българската, индийската и китайска медицина.

В bilki.bg се изготвят и пакетират билки и билкови смеси. Гордеем се с голямо разнообразие от над 500 вида билки и подправки. Повечето от билките са български, но имаме също така лекарствени растения от Индонезия, Индия, Южна Америка, Африка и Тайланд.

Можем да ви уверим, че ще останете доволни от онлайн обслужването и доставката, от отличното качество на билките, най-изгодна цена на всички наши артикули, включително голяма гама фармацевтични продукти и козметика, диетични храни. Предлагаме също натурални, чисти мед и пчелни продукти със сертифицирано качество.

При нас можете да намерите продуктите на "Лечител" при същите условия, както и във фирмените магазини на "Лечител".

Доставка на билки и др. до офиса и дома в България и Европа.

Ще се радваме да споделим с вас удоволствието и ползата от допира с даровете на Природата.

Ароматерапия, масла и лампи, хомеопатични лекарства, множество продукти от китайската медицина - всичко това можете да намерите на място при нас или в нашия онлайн магазин.

17 билки за отслабване


Вече можете да намерите 17 билки за отслабване и на филтър в нашата аптека или на сайта bilki.bg. Един пакет съдържа 100 филтъра и е достатъчен за един месец активно ползване.

Тибетски капки на живота тинктура 100мл

2 опаковки са достатъчни за един пълен курс детоксикация на тялото. Тинктурата можете да закупите в Билковата ни аптека Красно село или в ОНЛАЙН МАГАЗИНА bilki.bg.

Цена 13,60 лв

САПУН ТРОЙЧАТКА

Отлична комбинация за стягане и почистване на проблемна кожа с пъпки и акне. Комбинация от три безценни билки – пелин, карамфил и орех. Хумата допълва ефекта на почистване в дълбочина. Цена 4,49 лв

Сапун Тройчатка